fbpx
Сьогодні
19:27 02 Вер 2021

У США заявили, що Росія дорого заплатить за агресію

Росія заплатить велику ціну за нову агресію. Про це під час Київського безпекового форуму заявив дипломат, експосол США при НАТО Олександр Вершбоу.

Про це пише "Україна 24".

"Є загроза, що зростає, з боку Росії, починаючи з відомих подій у Чорному морі, інцидент з US Defender, і останні події. Путін може сам подумати, що США відходять від свого глобального лідерства, і може захотіти випробувати й нас, і Україну новою агресією. Тому потрібен потужніший пакет санкцій", — сказав він.

За словами дипломата, США повинні підтримати Україну в її прагненні до НАТО.

"Я також думаю, що коли йдеться про прагнення України до НАТО… Адміністрація (США — ред.) це прагнення підтримує, але дуже побоюється практично робити щось у цьому плані. І я хотів би, щоб під час роботи над стратегією 2030 для НАТО Адміністрація серйозно сприйняла європейські прагнення України й стала щось робити в цьому напрямку. Ми повинні більше допомагати Україні, як це вже робиться багатьма країнами – заохочувати країни НАТО частіше привозити в Україну свої війська для проведення навчань, виконання програм і для того, щоб показати, що Росія заплатить більшу ціну, якщо проявить нову агресію", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: