fbpx
Сьогодні
Новини компаній 20:17 02 Вер 2021

Ciklum купив CN Group у Genesis Capital, розширюючи свою присутність в Європі

English version here

 Угода посилить ринкові позиції Ciklum у Центральній та Східній Європі, а також Німеччині, Австрії та Швейцарії.

Ciklum, глобальна компанія з розробки цифрових продуктів та надання цифрових послуг, оголосила про купівлю CN Group, базованого в Чехії розробника програмного забезпечення, у Genesis Capital, одного з провідних центральноєвропейських фондів прямих інвестицій. У рамках угоди Genesis Capital, який інвестував у CN Group у 2019 році, продав 100% своїх акцій CN Group. 

Угода прискорить досягнення амбітних планів Ciklum щодо зростання на ринках Центрально-Східної Європи та DACH (Німеччина, Австрія, Швейцарія). 

Як провідна глобальна компанія з розробки цифрових продуктів та надання цифрових послуг, Ciklum допомагає будувати та оптимізувати бізнес для інновацій, використовуючи останні сучасні технології. Ciklum співпрацює з видатними брендами у більш ніж 30 країнах. У поєднанні з CN Group Ciklum отримає більше можливостей  у Центральній Європі щодо надання висококласних технологічних рішень, які надихають клієнтів повністю розкривати свій потенціал. 

Головний офіс CN Group – у Празі, ще п'ять делівері-центрів розташовані у Центральній Європі. Її команда з 360 фахівців з цифрових технологій підсилить колектив Ciklum, який об'єднує більше 3500 інженерів, дизайнерів, продакт-менеджерів та фахівців з науки про дані. Уже протягом 27 років CN Group надає послуги з розробки ПЗ, ІТ-консалтингу та проєктування механічних конструкцій. У компанії – 62 міжнародні клієнти, зокрема, Procter & Gamble, Strabag, TF Bank, Bunte.de та FlatexDEGIRO. 

"Наші компанії об'єднує потужний культурний код, який ґрунтується на прозорості, відкритості спілкування та прагненні до досконалості", – сказав Кулраж Смаг, CEO Ciklum. "CN, як і Ciklum, надає своїм командам та клієнтам більше можливостей для нових досягнень та  використання надзвичайних технологічних рішень у динамічній цифровій економіці. Із нашим спільним потенціалом, культурою та цінностями, ми швидше досягнемо своїх амбітних цілей". 

"Genesis Capital придбав CN Group у засновників у рамках MBO – викупу підприємства його менеджментом. Протягом останніх 2,5 років Genesis Capital разом із керівною командою під проводом Міхала Ширіци досягла видатних показників зростання та прибутковості. Ми надзвичайно горді тим, чого досягла CN Group з нашими інвестиціями та очікуємо на продовження їхніх успіхів", – зазначив Мартін Вілліш, партнер Genesis Capital, який відповідав за цей проєкт. 

Поєднання CN Group та Ciklum ґрунтуватиметься на досягненнях кожної компанії у розробці високоефективних продуктів та платформ клієнтам у Європі та Північній Америці. Крім того, угода відкриває нові можливості для обох бізнесів. Із делівері-центрами у Чехії, Словаччині, Україні, Польщі, Румунії та Іспанії, розвиненою корпоративною культурою та освітніми можливостями для інженерних талантів, Ciklum із поглинанням CN Group стане одним з найбільших провайдерів цифрових трансформацій у Центрально-Східній Європі та глобальною присутністю. 

"CN Group динамічно розвивалася протягом останніх 2,5 років. Вона виросла із одноосібного підприємства у сучасний та добре структурований ІТ-бізнес. Це не було б можливим без підтримки такого надійного партнера як Genesis Capital", – сказав Міхал Ширіца, CEO CN Group. "Стати частиною Ciklum – органічний етап нашого розвитку. Певен, на нас чекає успішне майбутнє", – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: