fbpx
Сьогодні
15:24 01 Вер 2021

ДФС арештувала 18 об’єктів нерухомості лідера партії "5.10" Балашова

Державна фіскальна служба арештувала 18 об'єктів нерухомості у Києві орієнтовною вартістю 200 млн грн київського бізнесмена Геннадія Балашова.

Про це повідомляють ДФС та Балашов у Фейсбук, передає Рубрика.

"Співробітники податкової міліції… викрили відомого підприємця та громадського діяча, народного депутата України ІІІ скликання, у зловживанні повноваженнями та в ухиленні від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів). Встановлено, що громадянин України протягом 2018-2019 років, перебуваючи на території м. Києва, умисно ухилився від сплати податку з доходів фізичних осіб та військового збору на загальну суму понад 9,6 млн грн шляхом продажу нерухомого майна іншим особам по заниженій вартості", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що Балашову повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення. Суд Києва наклав арешт на 18 об'єктів нерухомості у м. Києві орієнтовною вартістю 200 млн грн.

"Що зробила суддя Константинова? Обмежила мою свободу і присудила заставу в 9,6 млн гривень. За що? У 2018 році була продана квартира, через нотаріуса, її оцінював ліцензійний оцінювач, угоду дозволив Держкоммайна. Нотаріус оформив угоду після сплати всіх податків. У податковій претензій немає. Але замовили справу, і Продаж квартири стала злочином з метою ухилення від податків. І заставу в 9,6 млн.

Вимагають до суду, тому, що це і є задум як пограбувати, принизити і покарати. Суддя продала ухвалу. Ось і вся справа, про продаж квартири. Всі хто продавав квартири в 18-19 році можуть отримати те ж покарання. Це і є знущання над громадянами. Інвестиції? Безпека? Ні це свавілля. Я платити не буду", – зазначив Балашов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: