fbpx
Сьогодні
12:40 30 Сер 2021

Київська міська рада запросила на своє засідання Ткаченка та Вигівського

Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка та начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Івана Вигівського запросили на засідання Київської міськради.

Про це повідомляє пресслужба Київради, передає Рубрика.

Керівників органів державної влади запрошено відповідно до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та у зв'язку із численними зверненнями депутатів Київської міської ради.

"Олександра Ткаченка запрошено з метою заслуховування інформації про діяльність у сфері охорони культурної спадщини у місті Києві. Івана Вигівського – з метою заслуховування інформації про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки та порядку та результати діяльності на території міста Києва", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що пленарне засідання ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання відбудеться у завтра, 31 серпня.

Як повідомляла Рубрика, у червні Фонд державного майна України вирішив передати "Гостиний двір" до сфери управління Міністерства культури. До цього у КМДА заявляли, що "Гостинний двір" має перейти до комунальної власності з метою порятунку та реставрації пам'ятки.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: