fbpx
Сьогодні
16:06 30 Сер 2021

"Кадрові зміни будуть": Кравчук розповіла про перестановки в Кабміні

Фото Reuters

Сезон кадрових змін в уряді спрогнозував глава українського парламенту. За його словами, ротація, ймовірно, відбудеться вже восени.

Цю заяву прокоментувала на телеканалі "Україна 24" народний депутат від "Слуги народу" Євгенія Кравчук.

"Я думаю, вересень все розставить по своїх місцях. Дійсно будуть певні кадрові зміни, я не хочу називати прізвищ, бо зараз немає жодної заяви про відставку, не почалися консультації всередині фракції. 7 вересня парламент повертається до роботи в пленарному режимі, буде можливість обговорити на рівні профільних комітетів, якщо є зауваження до когось з міністрів і відомств, а також обговорити разом з фракцією", — сказала вона.

Депутатка зазначила, що конкретні прізвища стануть відомі у вересні.

"Нагадаю, що разом з питанням звільнення міністра через декілька днів має йти призначення нового глави відомства. Ми хочемо позбутися формату виконувача обов'язків. Але це процес, це співбесіда з фракцією, робота з профільними комітетами. Тому, найімовірніше, що в другій половині вересня буде якась конкретика", — сказала вона.

Кравчук додала, що в самому парламенті теж очікуються кадрові зміни — призначення нового глави комітету з питань правоохоронної діяльності. Це може статися в перший пленарний тиждень роботи.

Варто зазначити, що Офіс президента також готує зміни для Кабінету міністрів. З посиланням на власні джерела РБК-Україна пише, що змінитися можуть керівники Міноборони, Міністерства соціальної політики, Мін'юсту і Мінкультури та інформполітики. Під питанням також віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: