fbpx
Сьогодні
22:13 28 Сер 2021

"Зради" немає: у "Слузі народу" прокоментували візит Зеленського до США

Фото: Рубрика

Складна ситуація в Афганістані не стане перешкодою для зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом США Джо Байденом.

Про це заявила на телеканалі "Україна 24" депутатка від партії "Слуга народу" Марина Бардіна.

"Зустріч президентів планувалася задовго до подій в Афганістані, ми це розуміємо, ніхто не міг передбачити ситуацію, яка сьогодні там відбувається. Для нас важливо, що ця зустріч відбуватиметься тет-а-тет між двома президентами. Я як депутат мала можливість поспілкуватися зі своїми американськими колегами ще в липні, перебуваючи в США, мені не потрібно було чекати якоїсь особливої дати, так само і тут: головне – переговори між двома президентами особисто. Команда дійсно готує візити, і там будуть зустрічі й на інших рівнях, між іншими чиновниками, це не обмежиться зустріччю двох президентів", — сказала вона.

Депутат зазначила, що у відносинах двох країн все стабільно.

"А позицію США щодо України ми можемо бачити й за рішенням, яке було прийнято вчора, про виділення додаткових 60 млн доларів на допомогу в обороні України, і Байден особисто про це сказав, на сайті Білого дому є ця заява. Потрібно розвінчувати всю ту "зраду", яку намагаються говорити по телевізору неінформовані люди, не включені безпосередньо в комунікацію, але намагаються якось бути причетними до подій. Все стабільно щодо України та США", — сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: