fbpx
Сьогодні
20:53 27 Сер 2021

У суботу в Києві відбудеться забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

28 серпня у центрі столиці відбудеться IV всеукраїнський патріотичний забіг із легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за героїв України".

За маршрутом забігу буде обмежено рух транспорту, повідомили у КМДА.

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" започаткував у 2018 році Олег Дурмасенко – батько загиблого героя російсько-української війни.

Перший щорічний забіг відбувся 25 серпня 2018 року в Києві. Він зібрав понад 300 учасників, серед яких учасники бойових дій на Сході України, родичі, близькі та побратими загиблих воїнів, представники посольств Великої Британії, військовий аташе посольства США.

Забіг відбудеться з 09:45 до 14:00 за маршрутом: вулиця Хрещатик (від Алеї Героїв Небесної Сотні) – вулиця Велика Васильківська – вулиця Павла Скоропадського – вулиця Басейна – вулиця Еспланадна – територія НСК «Олімпійський» – вулиця Саксаганського – вулиця Шота Руставелі – вулиця Басейна – вулиця Павла Скоропадського – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик.

За інформацією організаторів, метою забігу є вшанування пам'яті загиблих воїнів АТО, висловлення подяки військовослужбовцям та їхнім сім'ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни.

Усі охочі матимуть можливість приєднатися і пробігти 2, 5 або 10 км за будь-кого з українських воїнів, які загинули під час захисту країни на Сході. Участь у заході – безкоштовна.

Цьогорічний забіг проходитиме у столиці та інших містах України.

Рубрика:
Спорт Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: