fbpx
Сьогодні
09:09 27 Сер 2021

Порошенко розказав, що вважає своєю помилкою як президента

П'ятий президент України Петро Порошенко назвав найбільшою помилкою свого президентства кадрові прорахунки, але зазначив, що його команда "виглядає дуже пристойно на фоні зелених дилетантів".

Про це він розказав "Українській правді", передає Рубрика.

"Прорахунки у кадровій політиці. Коротка лава запасних і обмежений фінансовий ресурс для рекрутингу; користолюбство одних і нарцисизм інших; нарешті, складний механізм погодження кандидатур у межах коаліції. Одначе, в цілому наша команда знайшла або виростила яскраву плеяду талановитих управлінців в різних сферах, від армії до культури, які і в майбутньому ще стануть в добрій нагоді для країни. Все пізнається, коли порівнюєш, і, погодьтеся, наша команда виглядає дуже пристойно на фоні зелених дилетантів", – сказав Порошенко.

За його словами, "за два роки "зелені" повністю зруйнували реформу державної служби", втілену попередниками на кошти західних партнерів, і "не провели жодного чесного і прозорого конкурсу".

"За два роки після парламентських виборів 2019 року фігурантом гучного скандалу став кожен п'ятий (!) депутат монобільшості – понад півста "слуг". Це об'єктивна оцінка Комітету виборців України", – заявив експрезидент.

Він зазначив, що цього тижня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, який виконував обов'язки голови, викрили на отриманні хабара розміром 90 тисяч доларів.

"Ну а діяльність злочинного синдикату "Велике будівництво" – це взагалі тема окремої розмови, просто не хочеться псувати свято", – додав Порошенко.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: