fbpx
Сьогодні
12:15 27 Сер 2021

Під час візиту Зеленського до США будуть підписані три двосторонні документи, – ОП

English version here

Документи щодо оборонного партнерства, проектів у галузі досліджень, розробок, випробувань та оцінки й співпраці в космічній сфері будуть підписані у рамках візиту президента України Володимира Зеленського до США.

Про це йшлося на зустрічі заступника керівника Офісу президента Романа Машовеця з аташе з питань армії та оборони Бріттані Стюарт та іншими представниками посольства США в Україні, передає пресслужба ОП.

"Роман Машовець відзначив практичну готовність опрацювання проектів трьох двосторонніх документів щодо оборонного партнерства, проектів у галузі досліджень, розробок, випробувань та оцінки й співпраці в космічній сфері. Американська сторона повідомила про готовність підписати ці документи під час візиту Президента України до США", – розповіли у пресслужбі ОП.

На зустрічі обговорювалися шляхи підвищення ефективності та можливого збільшення групи американських радників у сфері безпеки й оборони.

Машовець відзначив необхідність дорадчої допомоги, яку Україна отримує від США, і запропонував розширити сфери її надання.

Зі свого боку Бріттані Стюарт висловила готовність до таких кроків і надала пропозиції щодо їхньої практичної реалізації.

Як повідомляла Рубрика, зустріч Володимира Зеленського з президентом Джо Байденом відбудеться 31 серпня у Білому домі.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: