fbpx
Сьогодні
16:17 27 Сер 2021

Прокуратура ініціює арешт ексрегіонала у справі про викрадення та катування керівника "Нафтогазвидобування"

Прокурором Офісу Генерального прокурора подано до Солом'янського районного суду Києва клопотання про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту на тримання під вартою ексміністру транспорту, екснардепу від Партії регіонів Миколі Рудьковському, якого підозрюють у викраденні та катуванні керівника компанії "Нафтогазвидобування".

Про це повідомили у Офісі генпрокурора, передає УНН.

"Прокурором Офісу Генпрокурора подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту на тримання під вартою колишньому народному депутатові, підозрюваному у викраденні та катуванні екскерівника приватної газовидобувної компанії", — повідомили в ОГП.

Повідомляється, що таке рішення прийнято у зв'язку із порушенням підозрюваним умов дозволу прокурора на виїзд за кордон виключно до міста Відень Республіки Австрія з метою отримання кваліфікованої медичної допомоги.

"Порушення було встановлено за результатом перевірки відомостей засобів масової інформації про те, що він був помічений на території Князівства Монако", — зазначили в ОГПУ.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що Офіс генерального прокурора дозволив Рудьковському, з 4 серпня проходити медичне обстеження у Відні. Однак, 11 серпня з'явилася інформація про його перебування у Монако.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: