fbpx
Сьогодні
20:30 27 Сер 2021

BGV Group відомого бізнесмена Буткевича інвестує у розвиток спорту на Житомирщині

English version here

Корпорація BGV Group Геннадія Буткевича стала 100% власником футбольного клубу "Полісся".

Незабаром житомирський комунальний футбольний клуб «Полісся» повністю фінансуватиметься за рахунок спонсора. 27 серпня на Центральному стадіоні був підписаний Меморандум про співпрацю зі спонсором – BGV Group Management, який має стати новим власником ФК. Про це у Facebook повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Задачу відновити футбол у Житомирі ми виконали! Але у цьому спорті без належного фінансування нікуди. Чудово, що з'явився відповідальний амбітний інвестор — BGV Group Management. Незабаром ФК Полісся / Житомир повністю фінансуватиме спонсор. Компанія BGV Group вже більше року допомагає клубу, придбали автобус та автомобіль. Тепер — стане власником та розвиватиме команду далі», – йдеться у дописі.

Мер зазначив, що сьогодні був підписаний Меморандум про співпрацю між міською радою, обласними радою, адміністрацією і спонсором. Він також зауважив, що кошти, які раніше місто виділяло на фінансування «Полісся», будуть спрямовані на розвиток дитячого спорту.

«Разом створимо таку систему, аби ми виховували футболістів для нашого «Полісся» змалечку. Бо, наприклад, після турніру імені Дмитра Рудя, одного з наших гравців U-12 забрав до себе «Шахтар». Це приємно, але так не повинно бути. Гравці мають залишатись у своїх, місцевих професійних командах! Це спільна програма для нас усіх, будемо розвивати дитячо-юнацькі спортивні школи. Зокрема, ті 20 %, які раніше місто давало на фінансування ФК «Полісся» — пустимо на розвиток дитячого спорту в Житомирі», – зазначив Сергій Сухомлин.

«У нашій компанії з'явився ще один амбітний проект, пов'язаний з розвитком спорту. Тепер потрібно зробити так, щоб ФК Полісся грали у вищому футбольному дивізіоні країни!», – прокоментував новину у своєму Facebook член ради директорів BGV Group Сергій Войцеховський. 

Зазначимо, що компанія BGV Group Management належить Геннадію Буткевичу, який входить до топ-20 найзаможніших українців за версією Forbes як співвласник корпорації АТБ — найбільшої мережі супермаркетів в Україні.

Як відомо, «Футбольний клуб "Полісся"» є комунальним підприємством Житомирської міської ради.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: