fbpx
Сьогодні
13:23 26 Сер 2021

Рейтинг та довідник "Творці змін": номінувати проєкти, які змінюють Україну, можна до 31 серпня

Наближається дедлайн подачі номінацій на конкурс проєктів, що змінюють Україну. Відібрані проєкти буде додано до електронного довідника "Творці змін".

Запущений у червні проєкт Bendukidze Free Market Center у співпраці з Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus, Atlas Network та медіа рішень "Рубрика" наближається до дедлайну подачі заявок.

До 31 серпня для проєкту "Творці змін" ще можна запропонувати українські ініціативи, що працюють над реальними змінами у сферах освіти, охорони здоров'я, екології, соціальної допомоги та армії/ветеранів. Це можуть бути проєкти та ініціативи громадянського суспільства, присвячені вирішенню актуальних проблем, які працюють як самостійно, так і за допомогою органів місцевої/національної влади.

Після детального ознайомлення з номінованими проєктами організаторами буде сформовано лонг-ліст — усі проєкти, що потраплять до нього, стануть частиною електронного довідника "Творці змін". В подальшому довідник буде регулярно оновлюватися.

Перший конкурс "Творці змін" буде проведено вже наприкінці 2021 року. З усіх проєктів, що потраплять у довідник українських творців змін, компетентним журі буде створено шорт-ліст, на основі якого проведуть публічне голосування.

творці змін

"Ми вже отримали понад 100 номінацій, про значну частину з яких ми чуємо вперше. У цьому, власне, і цінність такого краудсорсингу — ми дізнаємося про ініціативи, що творять зміни не лише в Києві, а й на місцевому рівні. За це ми Вам безмежно вдячні. Тепер будемо знайомитися з ними поближче!", — коментує Наталія Мельник, очільниця Bendukidze Free Market Center.

Форма для номінування проектів відкрита до 31 серпня і доступна за посиланням: https://forms.gle/pNWqbtFzKYd5re1J6

Долучайтеся також до Facebook-сторінки "Творці змін" та стежте за всіма деталями

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: