fbpx
Сьогодні
10:14 26 Сер 2021

Навальний вважає, що ймовірність його вбивства у колонії становить 50%

Фото Reuters

Російський опозиціонер Алєксєй Навальний назвав господаря Кремля Владіміра Путіна психічно нездоровим, тому неможливо спрогнозувати дії російської влади. Він вважає, що ймовірність його вбивства у колонії становить 50%.

Про це повідомляє видання The New York Times.

"Ну, очевидно, відповідь як в анекдоті — 50%. Або вбʼють, або не вбʼють. Давайте не забувати про те, що ми маємо справу з явно психічно нездоровою людиною — Путіним. Патологічним брехуном з маніями величі та переслідування […]. Про індикатори того, знизився чи зріс ризик мого вбивства, можу сказати одне: мої спостереження свідчать, що це неможливо прогнозувати за зовнішніми ознаками", — сказав Навальний.

Він розповів, що раніше Покровська колонія, де він перебуває, славилася побиттям. Проте зараз цього не трапляєте – тепер там практикують психологічне насилля, в'язнів постійно провокують.

Там спеціально створюють умови, аби були сутички з побиттям. Проте Навальний таких ситуацій намагається уникнути – у нього виходить.

2 лютого Олексія Навального засудили до 3,5 років позбавлення волі за «неодноразове порушення громадського порядку» після умовного засудження. З терміну відняли 10 місяців домашнього арешту, опозиціонер повинен провести в колонії загального режиму 2 роки і 8 місяців.

17 січня опозиціонер Олексій Навальний повернувся в Росію з Німеччини. У берлінській клініці "Шаріте" політик проходив курс лікування і реабілітації після того, як російські спецслужби отруїли його бойовим речовиною "Новачок".

При проходженні паспортного контролю Навального затримали на тій підставі, що він 29 грудня був оголошений в розшук як порушник умов випробувального терміну, на наступний день Навального заарештували.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: