fbpx
Сьогодні
12:27 25 Сер 2021

Українська екіпіровка на Токіо-2020 відзначена як одна з найкращих

Таку високу оцінку дало відоме американське видання "PEOPLE", зробивши підбірку найстильніших луків, які вразили під час параду на церемонії відкриття нещодавно завершених Олімпійських ігор у Токіо за участю 206 команд-учасниць.

Українська екіпіровка, виготовлена у співпраці Національного олімпійського комітету з партнером, всесвітньовідомим брендом "PEAK", що має більше 25-річний досвід в індустрії спорту, отримала відзнаку впливового видання разом з екіпіровками збірних США, Великобританії, Австралії, Нідерландів, Італії.

Найпопулярніший американський журнал назвав парадну українську форму новаторською і у той же час зручною та практичною.

Нагадаємо, що до розробки екіпіровки нашої Олімпійської збірної долучилися і самі спортсмени, разом з Комісією атлетів Національного олімпійського комітету.

Головна ідея всієї колекції полягала в тому, що спорт – це стиль життя і саме з цим одягом ти готовий до будь-яких випробувань.

Олімпійське екіпірування було виготовлено з легких, прозорих тканин, з урахуванням кліматичних умов Токіо. Кольорова гама, яка використовується в колекції, вміло поєднує традиційні синьо-жовті кольори з ніжною палітрою, що символізує надію і віру.

Нагадаємо, на Іграх ХХХІІ Олімпіади українські спортсмени вибороли 19 нагород.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: