fbpx
Сьогодні
PR 17:30 25 Сер 2021

5 SEO-фішок для інтернет-магазинів

Для розкрутки сайту і високих конверсій недостатньо просто мати якісний товар або унікальну послугу. Діджитал-агентство Ланет CLICK ділиться деякими фішками, які допоможуть вам у просуванні інтернет-магазину та залученні клієнтів.

5 SEO-фішок для інтернет-магазинів

Семантика та контент

Важливо наповнювати сторінки сайту інтернет-магазину власним унікальним, не скопійованим у конкурентів контентом. Для цього SEO-спеціаліст збирає семантичне ядро сайту – слова та фрази, які максимально відповідають ніші вашого бізнесу та запитам цільової аудиторії, і під них створюється контент. Також проводиться зовнішня оптимізація – нарощування посилальної маси ресурсу.

Оформлення картки товару

Грамотно складені картки товару важливі як для продажу, так і для СЕО-просування сайту. У картці повинна бути вся необхідна інформація про продукт, кнопка «Купити», фото товару, за можливості – відео. Вся важлива інформація повинна розміщуватися на першому екрані. Обов'язкова повна SEO-оптимізація сторінок, бажано вставляти посилання на схожі або супутні товари, а також соціальні кнопки.

Відгуки до товарів

Рекомендуємо впровадити на сторінки товарів форми для відгуків, щоб допомогти користувачеві прийняти рішення. Надалі обрані позитивні відгуки про продукт і компанію можна розмістити на головній сторінці сайту.

Також відгуки допомагають наповнити сайт оптимізованим контентом для просування в ТОП. Це можливо, якщо доручити їх написання SEO-копірайтеру.

Організація структури

Наявність тих чи інших сторінок диктується нішею бізнесу, але для всіх інтернет-магазинів обов'язкові картки товарів, сторінки контактів, а також умов оплати та доставки товару. Головна вимога до структури інтернет-магазину – вона повинна бути логічною та простою.

Блог в інтернет-магазині

Якщо хочете прискорити просування інтернет-магазину, наповнюючи його експертним оптимізованим контентом, заведіть блог. У блозі можна писати про товари та їх правильне використання, публікувати інструкції, поради тощо.

Просування інтернет-магазину

Просування інтернет-магазину вимагає часу та певних навичок, тому рекомендуємо делегувати це фахівцям. Агентство Ланет CLICK пропонує SEO-послуги на вигідних умовах. Там працюють профі з досвідом в різних нішах і з різними бюджетами, які з радістю допоможуть вам досягти ваших бізнес-цілей.

Якщо хочете дізнатися, скільки коштує замовити просування сайту в Ланет CLICK, звертайтеся:

+38 (044) 225-19-00

[email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: