fbpx
Сьогодні
19:23 24 Сер 2021

Купюри заспівали: до дня Незалежності Reface оживив українські гроші

У рамках проєкту 30 Незалежних від Українського інституту та Port Agency Reface допоміг оживити українські купюри. Вони заспівали пісні Wellboy, GO_A, Mamarika 

Користувачі можуть вставити своє обличчя у відео та привітати країну із 30-річчя Незалежності. 

Леся Українка на 200-гривневій купюрі заспівала пісню Шум гурту Go_A, а Володимир Великий на 1-ій гривні співає голосом Велбоя пісню "Гуси". 

У категорії Незалежність у додатку можна приміряти українські етнокостюми чи зачитати вірші в образі Леся Подерв'янського або Сергія Жадана. Окрема категорія присвячена музиці: як переможцям Євробачення, так і легендам української незалежної музичної сцени та, звісно, свіжій крові. Не обійшлось і відео без категорії мемів у додатку у які також користувачі можуть вставити своє обличчя.  

"Як усі Reface хотів привітати країну, але у свій нестандартний спосіб. Категорію створили не лише для того, щоб пишатись нашими здобутками Незалежності, але й щоб трохи посміялись у цей день. Український інститут та Port agency проробили колосальну роботу і приємно бачити проєкт такого масштабу в Україні" – Дмитро Швець, СЕО Reface.

В цілому категорію у додатку присвятили усім хто хоче привітати країну із Незалежність, але не може підібрати правильних слів. 

Додаток. Reface – один з найвідоміших українських додатків, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео зі знаменитостями та не тільки. Створений у 2020 році стартап визнаний додатком року за версією Google Play. У серпні Reface став номер один додатком в американському App Store, випередивши TikTok та Instagram. Додаток залучив $5.5M інвестицій від провідного венчурного фонду Andreessen Horowitz. Раннім інвестором стартапу став Сергій Токарєв. Серед користувачів додатку такі зірки як Elon Musk, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Britney Spears, Justin Bieber, John Legend, Joe Rogan та інші. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: