fbpx
Сьогодні
18:50 23 Сер 2021

"Все це маніпуляції": у "Слузі народу" прокоментували можливі кадрові зміни в Кабміні восени

Фото Reuters

Нардеп фракції "Слуга народу", керівник парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що передчасним є обговорення імен міністрів, чия відставка може бути восени.

Про це він заявив у коментарі журналістам перед позачерговим засіданням Верховної Ради 23 серпня, передає Інтерфакс-Україна.

"Усі ці розмови є дещо маніпулятивними, поки що ми не бачимо конкретних пропозицій від прем'єр-міністра. Коли ми побачимо ці пропозиції, говоритимемо про щось. Ось у нас весь серпень минув у розмовах, а кого замінять, а цей список правильний, а цей – ні, а які питання – до якого міністра. Все це маніпуляції і просто зайняття ефіру певними розмовами", – наголосив нардеп.

Гетманцев зазначив, якщо немає змісту, яким можна зайняти ефір, то виникають такі розмови.

"Президент не виключає того, що будуть зміни, я цього не виключаю. Але говорити про конкретні прізвища я вважаю передчасним", – сказав він.

Голова комітету зазначив, що питання є до всіх міністрів, оскільки "в тій чи іншій мірі є помилки", але кадрове питання, на переконання нардепа, має бути "останнім у цій низці співпраці з Кабінетом міністрів".

На запитання, коли питання про кадрові ротації в Кабміні може розглянути фракція "Слуга народу", Гетманцев відповів, що "це не обговорюється, як питання, яке може порушуватися, і незрозуміло, чи порушуватиметься воно".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: