fbpx
Сьогодні
12:53 23 Сер 2021

Президент Латвії запропонував парламентам інших країн створити групи підтримки "Кримської платформи"

Фото Delfi

Президент Латвії Егілс Левітс на установчому саміті Кримської платформи запропонував парламентам інших країн створити групи підтримки платформи з деоккупації Криму.

Про це повідомляє ZN.UA.

Він додав, що ініціатива України дійсно забезпечує об'єднання всіх країн, які відстоюють верховенство міжнародного права і готові тримати це питання на чолі пріоритетів.

"Латвія підтримує це, вона була серед перших країн, які заявили про участь в цій платформі. І зараз в нашому парламенті створена група в складі парламентаріїв, які підтримують Кримську платформу. І ми пропонуємо іншим парламентам подумати про доцільність створення таких же груп", – підкреслив президент Латвії, додавши, що "було б доцільно подумати про створення груп підтримки Кримської платформи в міжпарламентських міжнародних асоціаціях. Це сприяло б досягненню цілей платформи, підтримці релевантності питання Криму в міжнародному порядку".

Як повідомляла Рубрика, "Кримська платформа" буде працювати на кількох рівнях. Перший – вищий політичний рівень, до нього приєднаються глави іноземних держав та урядів. Другий – рівень керівників МЗС і Міноборони. Третій – міжпарламентський рівень. Четвертий – рівень неурядових експертів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: