fbpx
Сьогодні
18:57 21 Сер 2021

У Зеленського пояснили необхідність параду на День Незалежності

Військовий парад до 30-річчя Незалежності України потрібен, щоб продемонструвати моральну підтримку бійцям Збройних сил України. Також він символізуватиме досягнення України за роки незалежності.

Про це розповів на телеканалі "Україна 24" народний депутат від "Слуги народу", представник президента Володимира Зеленського в Конституційному суді Федір Веніславський.

На запитання, скільки коштів витратили на парад, Веніславський відповів:

"Це не настільки багато, як може здатися, тому що в світовій практиці паради проводяться із значно більшою кількістю людей. Парад має багато аспектів – це і демонстрація досягнень військового промислового комплексу. Це і певні традиції, оскільки ми розуміємо, що парад до певних круглих дат також має символізувати досягнення за роки незалежності. Це і морально-психологічна підтримка наших вояків від громадян України, які розуміють, що ЗСУ здатні дати відсіч будь-якому агресору".

Нардеп переконаний, що до такої дати, як 30-річчя Незалежності України, парад потрібен:

"Він виконує багато різноманітних функцій, він буде точно на користь нашої держави. А гроші, які витрачені, це не настільки великі гроші з точки зору бюджету і витрат загалом – 100 мільйонів, ця сума абсолютно обгрунтована на даний момент".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: