Семенченко в суді оголосив про початок безстрокового голодування

Київський апеляційний суд переніс на 3 вересня розгляд апеляції екснардепа Семена Семенченка, підозрюваного у незаконному створенні приватної військової компанії, він заявив про початок безстрокового голодування.

Про це повідомляється на сторінці екснардепа у Фейсбук, передає Рубрика.

"Апеляційний суд знову переніс розгляд справи Семена Семенченка, на 3 вересня. Семенченко під час судового засідання оголосив про початок безстрокового голодування. Подивимось хто кого!", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що причина переносу – Солом'янський суд не в встиг передати документи по справі.

Як повідомляла Рубрика, 24 березня СБУ повідомила, що викрила т.зв. приватну військову компанію, її можливими організаторами назвала Семенченка та Євгена Шевченка (відомий як "позаштатний агент НАБУ").

26 березня суд заарештував Семенченка без альтернативи застави. Цього ж дня суд відправив Шевченка під арешт з альтернативою застави в 5 мільйонів гривень. Обрали також запобіжні заходи іншим фігурантам справи: ексбійцю батальйону "Донбас" Олександру Новікову та екскомандиру бататальйону "Донбас" Анатолію Віногродському.

14 травня Служба безпеки України повідомила, що розкрила вчинення терористичного акту, а саме обстрілу ТОВ "Інформаційного агентства "112-канал", який стався у липні 2019 року. Підозру в теракті висунули Семенченку.

14 липня Семенченку змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. 26 липня Солом'янський районний суд Києва знову змінив запобіжний захід на безальтернативне тримання під вартою.

Свіжі дописи

  • Новини

Латвія передала Україні обладнання для відновлення енергетики: трансформатор із Ризької ГЕС та інше

Акціонерне товариство Latvenergo з метою відновлення енергосистеми України передало пакет обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури.… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У ISW зазначили, що відхід військ ЗСУ з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.