fbpx
Сьогодні
13:47 20 Сер 2021

Семенченко в суді оголосив про початок безстрокового голодування

Київський апеляційний суд переніс на 3 вересня розгляд апеляції екснардепа Семена Семенченка, підозрюваного у незаконному створенні приватної військової компанії, він заявив про початок безстрокового голодування.

Про це повідомляється на сторінці екснардепа у Фейсбук, передає Рубрика.

"Апеляційний суд знову переніс розгляд справи Семена Семенченка, на 3 вересня. Семенченко під час судового засідання оголосив про початок безстрокового голодування. Подивимось хто кого!", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що причина переносу – Солом'янський суд не в встиг передати документи по справі.

Як повідомляла Рубрика, 24 березня СБУ повідомила, що викрила т.зв. приватну військову компанію, її можливими організаторами назвала Семенченка та Євгена Шевченка (відомий як "позаштатний агент НАБУ").

26 березня суд заарештував Семенченка без альтернативи застави. Цього ж дня суд відправив Шевченка під арешт з альтернативою застави в 5 мільйонів гривень. Обрали також запобіжні заходи іншим фігурантам справи: ексбійцю батальйону "Донбас" Олександру Новікову та екскомандиру бататальйону "Донбас" Анатолію Віногродському.

14 травня Служба безпеки України повідомила, що розкрила вчинення терористичного акту, а саме обстрілу ТОВ "Інформаційного агентства "112-канал", який стався у липні 2019 року. Підозру в теракті висунули Семенченку.

14 липня Семенченку змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. 26 липня Солом'янський районний суд Києва знову змінив запобіжний захід на безальтернативне тримання під вартою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: