fbpx
Сьогодні
12:37 19 Сер 2021

Зеленський розповів, які питання розглядатимуться в офісі Кримської платформи

Фото: ОП

Кримська платформа стане першим єдиним інституціональним майданчиком, який щоденно працюватиме в офісі Кримської платформи, й розглядатимуться найважливіші питання, зокрема гуманітарні.

Про це розповів президент Володимир Зеленський в інтерв'ю кримським журналістам, передає "Українська правда".

"Кримська платформа – це перший єдиний інституціональний майданчик, який буде працювати не раз на рік, а щодня в офісі Кримської платформи. І там розглядатимуться найважливіші питання, перш за все, гуманітарні", – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що наразі Крим виглядає як "авіаносець". За його словами, це вже не та перлина української землі біля моря – сьогодні це мілітаризований півострів, з щоденним збільшенням озброєння, скороченням корінного населення, зменшенням привабливості природної, екологічної, туристичної, будь-якої.

"Що можна зробити? Треба бити у дзвони. Для цього потрібно, щоб була дзвіниця, були руки. Вважаю, що до цього моменту, до Кримської платформи, не було того дзвону. А ось люди і руки були і є. Але покажіть, будь ласка, в які дзвони їм бити, окрім дописів у фейсбуці: "Наш Крим шкода, але ми повернемося"? Тому тепер буде Кримська платформа, яка кожну кримську тему буде робити загостреною та актуальною, бити саме в той дзвін, про який я казав", – підкреслив глава держави.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: