fbpx
Сьогодні
10:57 19 Сер 2021

Прокуратура знову оголосила підозри після обшуків у структурах КМДА

Прокуратура оголосила підозри у справах щодо розкрадання на реконструкції школи та заволодінні коштів на ремонті доріг у Києві.

Про це повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у Фейсбук.

Зокрема, у справі розкрадання 5 млн гривень на реконструкції школи у Солом'янському районі підозри отримали один із заступників керівника комунального підприємства "Солом'янка-Сервіс", інженеру технагляду та директору підрядної організації. Йдеться про розтрату та привласнення коштів місцевого бюджету.

У іншому провадженні, щодо заволодіння 500 тисячами гривень на ремонті доріг в Оболонському районі, підозри вручили одному із заступників керівника комунального підприємства та інженеру технагляду.

Слідство вважає, що посадовці комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району", підрядники та інженер з технічного нагляду об'єднались та створили злочинну групу. Таким чином вони вкрали 500 тисяч на укладанні неякісного асфальту.

Зазначимо, що це вже не перший день, коли прокуратура проводить обшуки в межах розслідування щодо діяльності КМДА.

Як повідомляла Рубрика, 17 серпня правоохоронці оголосили підозри у справах Подільського мосту, закупівлі шкільних меблів Печерською РДА та ремонту переходів у Деснянському районі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: