fbpx
Сьогодні
15:54 19 Сер 2021

Футболіст Марлос прийняв рішення завершити виступи за збірну України

LISSABON, PORTUGAL - MARCH 22: Marlos of Ukraine during the EURO Qualifier match between Portugal v Ukraine at the Est?dio da Luz on March 22, 2019 in Lissabon Portugal (Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

Футбольний півзахисник "Шахтаря" Марлос прийняв рішення завершити виступи за збірну України.

На офіційному сайті "Шахтаря" 33-річний футболіст виступив зі зверненням, в якому подякував усім за підтримку протягом чотирьох років, передає Рубрика.

"Я йду зі збірної України. Сумно казати про це, але настав момент, коли доводиться це зробити. Мало хто знає, але у мене є певні фізичні проблеми й обмеження, пов'язані з перенесеною раніше операцією, які не дозволяють грати так багато, як хотілося б. Я хочу сказати спасибі всім, хто чотири роки тому надав мені таку можливість – бути українцем і виступати за національну збірну! Я вдячний президенту УАФ Андрію Павелку та колишньому головному тренеру Андрію Шевченку за довіру та підтримку.

Дякую всім партнерам по команді: хлопці, ви стали для мене справжньою футбольною родиною, моїми друзями на поле і за його межами і залишитеся ними назавжди. І, звичайно, я вдячний усім уболівальникам збірної України. Ми пережили багато моментів, радісних і складних, але завжди робили це разом, об'єднані спільними футбольними цілями. Я вірю, що у збірної велике майбутнє. Моя історія у збірній закінчилася, але серце завжди буде з цією командою і хлопцями. Спасибі усім", – сказав Марлос.

Додамо, що Марлос дебютував у складі збірної України 6 жовтня 2017 року у відбірковому поєдинку чемпіонату світу з командою Косово.

За чотири роки хавбек провів у футболці національної команди 26 матчів і забив 1 м'яч.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: