fbpx
Сьогодні
17:06 18 Сер 2021

У "Слузі народу" заявили, що Кличка хочуть усунути з посади мера Києва, — ЗМІ

Мерові Києва Віталію Кличку нібито можуть оголосити про підозру та усунути з посади голови КМДА. На його місце можуть призначити міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

Про це OBOZREVATEL повідомили джерела у політичній партії "Слуга народу".

За їхніми словами, спочатку правоохоронні органи нібито отримали доручення знайти хоч якусь інформацію, яка могла би дискредитувати міського голову. А тепер правоохоронці уже отримали іншу вказівку – вручити йому підозру.

За інформацією джерел, причиною цього є нібито намагання усунути Кличка із посади.

Оголошення про підозру, за словами співрозмовників, має відбутися до засідання Ради національної безпеки і оборони, яке проведуть у п'ятницю, 20 серпня.

"Тепер вказівка – вручити меру столиці підозру. Ну й що, що в суді справа розвалиться, головне – заляпати Кличка зараз. А далі нехай виправдовується. Це має відбутися (оголошення про підозру. – Ред.) нібито до п'ятничного засідання РНБО", – сказав співрозмовник.

Крім того, як зазначили джерела, у Верховній Раді уже збирають підписи для скликання позачергового засідання для того, щоб розглянути питання про звільнення Чернишова з посади очільника Мінрегіону. Достатню кількість підписів – 150 – уже зібрано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: