fbpx
Сьогодні
14:13 18 Сер 2021

Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Ради 23 липня

У понеділок, 23 серпня, о 16:00 відбудеться позачергова сесія Верховної Ради. На порядку денному – одне питання.

Голова ВР Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження, яке оприлюднила його прессекретарка Ольга Туній.

"Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту 23 серпня о 16:00, у зв'язку з вимогою 156-ти народних депутатів", – повідомила прессекретарка.

На позачерговій сесії розглядатиметься проект постанови про звернення Верховної Ради до ООН, ПАРЄ, Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОЧЕС, Європейського парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в межах Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації (№ 5775).

Як повідомляла Рубрика, саміт "Кримської платформи" відбудеться 23 серпня 2021 року, за його підсумками може бути ухвалена декларація. В установчому саміті візьме участь понад 40 країн.

12 липня голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що Рада збиратиметься на засідання у серпні. Зокрема, позачергове планується на День Незалежності, та сесія – на 23 серпня під час проведення "Кримської платформи".

Раніше заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомляла, що під час засідань у серпні депутати, ймовірно, голосуватимуть за постанову щодо деокупації Криму, а також може бути проголосовано закон про великий Герб.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: