fbpx
Сьогодні
13:19 17 Сер 2021

Український медіасервіс даруватиме вакцинованим громадянам тиждень безкоштовного кіно

Українцям, які щепилися принаймні однією дозою вакцини від коронавірусу, медіасервіс MEGOGO дарує 7 днів передплати "Кіно+".

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я, передає Рубрика.

"Міністерство охорони здоров'я України продовжує партнерства з приватним бізнесом з метою заохочення громадян до вакцинації проти COVID-19.Одним з таких партнерів став медіасервіс MEGOGO, який долучився до ініціативи за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Тим українцям, які щепилися принаймні однією дозою антиковідної вакцини, медіасервіс дарує 7 днів передплати "Кіно+" з широким вибором фільмів, серіалів, мультфільмів, фільмових каналів, аудіокниг та подкастів", – йдеться у повідомленні.

Для того, щоб скористатися цим подарунком потрібно:знайти на плакатах у центрах та пунктах вакцинації промокод від MEGOGO; зареєструватися або увійти у свій профіль на медіасервісі MEGOGO (через сайт або в додатку на Smart TV); ввести промокод у відповідне поле.

Зазначається, що для активації промокоду не потрібно вводити платіжні дані.

Після закінчення безоплатного періоду ваша передплата автоматично скасовується. Промокод можна активувати до кінця 2021 року.

Як повідомлялося, раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявляв, що українці, які вакцинуються проти коронавірусу, починаючи з середи, 18 серпня, отримають заохочення – квитки на святковий концерт до Дня Незалежності.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: