fbpx
Сьогодні
16:30 17 Сер 2021

Офіс Генпрокурора оголосив підозру ексдиректору Департаменту Міноборони: його звинувачують в закупівлі непридатних антиснайперських систем

Прокурори Офісу Генпрокурора повідомили про підозру колишньому директору Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони України за фактом перевищення військовою службовою особою влади та службових повноважень в умовах особливого періоду, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора, пише Рубрика.

За даними слідства, колишній директор Департаменту Міноборони за попередньою змовою з невстановленими військовослужбовцями Генштабу Збройних Сил України та Міноборони, за державним оборонним замовленням здійснив закупівлю антиснайперських систем, які є непридатними для використання в Збройних Силах України.

"Крім того, під час роботи вони мають демаскуючі ознаки, що становить загрозу для життя та здоров'я військовослужбовців, які їх використовують у бойовій обстановці. Внаслідок цього державі в особі Міністерства оборони України завдано понад 8,7 млн грн збитків", – повідомили в Офісі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: