fbpx
Сьогодні
11:02 16 Сер 2021

Смерть мера Кривого Рогу: поліція вивчає відео з камер спостереження

Поліція наразі вивчає відео з камер спостереження, які були встановлені у домі загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це на брифінгу повідомив начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, передає "Укрінформ".

"Інформація, яка знаходилася на сервері, сьогодні обробляється, інших людей (окрім Павлова — ред.) ми на відео не бачимо. Сьогодні проводиться детальний аналіз (відеозаписів — ред.), вони досліджуються, з цією інформацією працюють фахівці. Телефон теж вилучений, з ним працюють фахівці", – поінформував Щадило.

Відповідаючи на питання, представник поліції Дніпропетровської області зазначив, що йому невідомо, як ці записи потрапили в інтернет.

Зі свого боку заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Олег Сліпчук уточнив, що рідні загиблого вночі прибули до місця проживання і слідчі дії з ними заплановані на понеділок.

Відповідаючи на питання, коли настала загибель Павлова, Сліпчук зазначив, що правоохоронці, відповідно до огляду тіла за участю судмедексперта, попередньо встановили можливість того, що ця подія сталася у ранковий час, це приблизно о 6:00, або о 6:30, або о 7-мій годині ранку.

За інформацією поліції, Павлов також був власником мисливської та травматичної зброї, зокрема, у нього був зареєстрований карабін.

Зокрема, правоохоронці наразі встановили під час огляду тіла наявність одного вогнепального поранення з мисливської зброї.

Як повідомляла Рубрика, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова виявили затреленим на веранді його будинку в селі Вільне в неділю, 15 серпня. Поруч із тілом лежав карабін.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Слідство розглядає версії вбивства, самогубства і необережного поводження зі зброєю.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв "взяти справу під особистий контроль" і викликав керівників правоохоронних органів зі звітом про перші результати розслідування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: