fbpx
Сьогодні
17:19 15 Сер 2021

Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим

Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим.

Про це повідомив у Facebook народний депутат від партії ОПЗЖ Вадим Рабінович.

"Убит наш товарищ Костя Павлов!" – написав він.

убили мера Кривого Рога

"Суспільне" пише, що мера Кривого Рогу Павлова знайшли застреленим.

"Первый городской" зазначає, що "труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, на вулиці Українській (у селі Вільне під Кривим Рогом у власному будинку – ред.). Чоловік лежав у калюжі крові, поруч знаходилася рушниця".

Обставини події з'ясовують правоохоронці.

Костянтин Павлов — міський голова Кривого Рогу з 2020 року.

У першому турі місцевих виборів у 2020 році в Кривому Розі переміг тодішній мер міста Юрій Вілкул з 46,27% голосів. На другу позицію вийшов кандидат від "Слуги народу" Дмитро Шевчик. Однак 17 листопада Вілкул знявся з другого туру. Замість цього він підтримав кандидата від ОПЗЖ Костянтина Павлова, який посів третє місце в першому турі.

У 2005 році Павлов став депутатом від Партії регіонів. З 2006 до 2012-го працював першим заступником міського голови Кривого Рогу. З 2012 року став народним депутатом України VII скликання від Партії регіонів. У 2014-му голосував за диктаторські закони.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, повідомляє пресслужба Нацполіції у Facebook.

Повідомлення про те, що сталося, надійшло до поліції близько 16:00 у неділю, 15 серпня. Попередньо відомо, що тіло чоловіка з вогнепальним пораненням знайшли на веранді його будинку. На місці працює поліція, обставини встановлюються. Туди прибув начальник ГУ Нацполіції в області Анатолій Щадило, керівник районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналісти.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: