fbpx
Сьогодні
16:21 15 Сер 2021

Мер Часового Яру заявив про складання повноважень і вихід із ОПЗЖ: стверджує, що не мав підтримки партії

Мер Часового Яру Дмитро Верзілов написав заяву про відставку за власним бажанням та вихід із партії "Опозиційна платформа – За життя".

Про це він заявив на пресконференції, яку транслювало Вільне Радіо.

"Я ніколи не переслідував особисті цілі триматися за владу, тому я роблю заяву, вже підписав заяву про складання повноважень міського голови добровільно і за своєю власною ініціативою", – говорить Дмитро Верзілов.

Після цього він передав заяву секретарю міськради Сергію Чаусу. У відповідь Верзілов почув негативну реакцію присутніх людей. Одні кричали, що "таким Верзиловим в місті не місця", а інші, що "Верзилов все одно залишиться мером".

Намагаючись зупинити крики і суперечки, Дмитро Верзілов зазначив, що прийняв таке рішення через те, що керівництво партії ОПЗЖ, в якій чиновник перебуває, відмовилося здійснювати йому належну підтримку.

"Вісім місяців я звертався і до Наталії Королевської, писав звернення до Верховної Ради, і я не побачив жодної абсолютно підтримки. Мені просто соромно дивитися вам в очі, адже я обіцяв вам створення робочих місць. Я що міг, то виконав. Решту виконати я не можу. Не хочу вас обманювати і складаю свої повноваження. Вибачте, якщо що не так", – каже Дмитро.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: