fbpx
Сьогодні
Фото 18:31 14 Сер 2021

До Дня Незалежності фермер з Вінниччини виростив яблука із зображенням герба

Фото: facebook.com/bucharada.gov.ua

До Дня Незалежності фермер з Вінниччини Олег Гладько виростив яблука із зображенням герба.

Під яблунями він має 40 гектарів землі недалеко від обласного центру, пише День.

Урожаї невеликі, тому вирішили разом із дружиною приваблювати клієнтів креативом. Коли плоди почали дозрівати, наліпили на них наклейки-трафарети у формі тризуба.

яблука із зображенням герба

Фото: facebook.com/bucharada.gov.ua

Перший раз не вийшло, бо яблука наливалися, а наклейки залишалися і псували фрукт. Тому вдруге замовили наклейки з матеріалу, який розтягується, — тепер яблука дозрівають разом із наклейкою. За патріотичними фруктами вже стоїть черга — їх спеціально замовляють на фруктові композиції та подарунки до свята.

яблука із зображенням герба

Фото: facebook.com/bucharada.gov.ua

«Цього року Україна святкує 30-річницю Незалежності. Тому вирішили зробити наліпки у формі тризуба, вже отримали на фрукти гарне замовлення, — розповідає дружина фермера Надія Гладько. — Для того, щоб отримати зображення, на фрукт наклеюємо наліпки, коли плоди ще не мають рум'яних боків. Наліпка залишається на яблуці кілька днів, якраз у той період, коли воно «засмагає». Потім її можна наклеїти на інший фрукт, якщо зіпсована — викидаємо. Найкраще для нанесення трафаретів підходять червонобокі сорти — такі сорти, як Хоней Крісп, Чемпіон чи Лігол. Людям наші яблука дуже подобаються, особливо дітям. Домашні і соковиті набагато корисніші, аніж заморські банани та апельсини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: