fbpx
Сьогодні
15:31 14 Сер 2021

В Україні перевірять"найбільших забруднювачів" водних ресурсів

Державна екологічна інспекція України найближчим часом здійснить позапланові перевірки підприємств – "найбільших забруднювачів водних ресурсів".

Про це поінформував на своїй сторінці в Facebook голова відомства Андрій Мальований.

Таку заяву він зробив за підсумками наради з представниками Херсонської обласної прокуратури щодо розслідувань екологічних порушень на території області. Йдеться про незаконне добування корисних копалин, зокрема й водних ресурсів; скиди недостатньо очищених стічних вод з комунальних та промислових підприємств тощо.

За словами Мальованого, найближчим часом Держекоінспекція планує розпочати позапланові перевірки підприємств по всій Україні.

"Найближчим часом Держекоінспекція має розпочати проведення позапланових перевірок підприємств по всій Україні, які здійснюють діяльність у прибережно-захисних смугах водних об'єктів, а також найбільших забруднювачів водних ресурсів", – наголосив Мальований.

Він очікує на оперативне реагування прокуратури, Служби безпеки та Національної поліції на можливе виявлення ознак кримінальних порушень, а також недопуск учасників перевірок на підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: