fbpx
Сьогодні
20:26 14 Сер 2021

"Південний парк" продовжили ще на 6 сезонів: що відомо

Творці культового американського мультсеріалу «Південний парк» Трей Паркер і Мет Стоун підписали контракт на продовження шоу до 30 сезону — він обійшовся компанії ViacomCBS у 900 мільйонів доларів. Ця угода стала однією з найдорожчих за всю історію телебачення.

Про це повідомляє Bloomber.

Проєкт триватиме ще щонайменше шість сезонів (до 2027 року), а також поповниться 14 повнометражними фільмами, в яких з'являться як старі, так і нові персонажі.

Перша повнометражна картина вийде в кінці цього року на сервісі Paramount+. Згідно з угодою, в межах франшизи також створять нову відеогру і документальну стрічку.

Творці «Південного парку» шукають також професіоналів, що працюють із технологією deep fake, і які допомогли б їм у створенні ще не анонсованого повнометражного фільму.

Паркер і Стоун також отримали 50% прав на показ свого мультсеріалу в онлайн-сервісах. Їх частку оцінюють більше ніж у мільярд доларів.

Що це за мультсеріал?

«Південний парк» виходить на екрани з серпня 1997 року. Сатиричний мультсеріал до цього дня залишається найпопулярнішим телешоу телеканалу Comedy Central.

Серіал висміює недоліки американської культури та актуальні світові події, а також критикує безліч переконань та табу, часто вдається до чорного гумору. Позиціонує себе як мультсеріал для дорослих.

Його час від часу вимагають заборонити або закрити у різних країнах світу. Наприклад, у 2019 році з китайського сегмента інтернету зникли всі згадки про шоу після виходу серії про цензуру в країні. Творці «Південного парку» тоді жартівливо вибачилися, заявивши, що теж більше люблять гроші, ніж свободу і демократію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: