fbpx
Сьогодні
12:16 13 Сер 2021

В університеті Карпенка-Карого запросили до участі в розслідуванні домагань щодо студенток

Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого запросив міжнародні та громадські організації приєднатися до робочої групи з розслідування інформації про домагання до студенток з боку народного артиста України, викладача Володимира Талашка.

Про це повідомляється на сайті закладу.

"З метою дотримання принципів об'єктивності, неупередженості та прозорості, університет запрошує міжнародні та громадські організації на засадах дорадчого голосу до участі у робочій групі щодо розгляду інформаційного повідомлення на предмет харасменту", — йдеться в повідомленні пресслужби вишу.

Там також підкреслили, що офіційних звернень, запитів, скарг, повідомлень до університету не надходило. "Університет не має об'єктивної можливості надати офіційний коментар стосовно розповсюдженої інформації", — підкреслили у навчальному закладі.

Звернення просять надсилати:

Нагадаємо, народного артиста України, викладача Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток.

Сам Талашко також відреагував на звинувачення в домаганнях.

Раніше в університеті розповіли, що ще ніхто офіційно не скаржився на викладача. Попри це, Талашка відсторонили від роботи на час розслідування.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: