fbpx
Сьогодні
09:34 13 Сер 2021

"Бронзова" олімпійська призерка Магучіх пояснила в Міноборони своє фото з російською спортсменкою

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка є також молодшим лейтенантом ЗСУ, пояснила в Міноборони фото з російською спорсменкою Марією Ласіцкене. 

Про це поінформувала заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook, яка провела розмову з переможницею Олімпіади в Токіо.

Заступниця Тарана повідомила, що ніяких "викликів на килим" не було. Називає це "вкидом з російського інтернет-сигменту".

"Пояснення є: фото обіймів зі спортсменкою РОК – це наслідок емоцій. Ярослава знає, що в Україні триває російсько-українська війна, розуміє, що відбулось. Сумує з приводу того, як використали її фото в антиукраїнській пропаганді", – розповіла Маляр.

Заступниця міністра додала, що Магучіх "вважає за честь належати до лав військовослужбовців ЗСУ та вірна Україні".

Щодо покарання вона зазначила, що згідно з Доктриною публічного спілкування наразі проводиться робота з безпосереднім керівником спортсменки.

"Для того, щоб поставити крапку у цьому питанні повідомляю – недоопрацювання буде усунуте, спортсмени-військовослужбовці у подальшому будуть належним чином ознайомлені з Доктриною публічного спілкування МОУ", – підкреслила Маляр.

Нагадаємо, 19-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка виграла для України "бронзу" на Олімпіаді в Токіо, зробила фото зі спортсменкою від Росії Марією Ласіцкене. Останню називають "довіреною особою Путіна".

Через суспільний резонанс у Міноборони пообіцяли провести бесіду з українською спорсменкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: