fbpx
Сьогодні
10:15 12 Сер 2021

В Одесі до Дня Незалежності відбудеться концерт під відкритим небом

До 30-річчя Незалежності України засновник і президент міжнародного фестивалю Odessa Classics Олексій Ботвінов підготував серію музично-мистецьких акцій просто неба із мультимедійним супроводом, які будуть проходити в Одесі та Одеській області.

Про це повідомляє Рубрика.

Метою проєкт є популяризація класичного музичного мистецтва серед широкої аудиторії, залучення молоді до такого різного і такого прекрасного світу української та світової музики. Адже, на думку Олексія Ботвінова, "класична музика – це справжній тренд у сучасному цивілізованому світі".

"Унікальна творча концепція, розроблена Олексієм Ботвіновим для концертного туру, присвяченого святкуванню 30-річчя Незалежності України, напрочуд гармонійно поєднує класичну музику з яскравим мультимедійним супроводом. Візуалізації класики, за словами автора, підвищує градус глядацьких емоцій за допомогою відео- та світлових ефектів та може стати своєрідним поштовхом для відродження інтересу до класичної музики, особливо серед молоді. А формат open-air, дозволяє створити вражаюче, натхненне дійство", – йдеться в анонсі події.

Програма концертного туру складається як з творів української класики та сучасності для фортепіано у супроводі симфонічного оркестру – Миколи Лисенка, Петра Чайковського, Мирослава Скорика, Яна Фрейдліна, кримсько-татарського геніального композитора Алемдара Караманова, так і світової музичної спадщини – Моцарта, Рахманінова, Шопена.

Національний Одеський Філармонійний Оркестр виступить під керівництвом неперевершеного Хобарта Эрла, народного артиста України.

Розклад концертів:

  • 19 серпня 2021 року – концерт просто неба "Музика біля моря" відбудеться в Одесі, біля Колонади Воронцовського палацу.
  • 29 серпня 2021 року – open-air "Музика у фортеці" у Аккерманській (Білгород-Дністровській) фортеці, Білгород-Дністровський, Одеська область.

Всі концерти туру безкоштовні.

Детальніше про подію – у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: