fbpx
Сьогодні
16:45 11 Сер 2021

Українці зварять 3 000 000 літрів борщу до Дня незалежності

Найвідоміший український шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко закликав українців доєднатися до створення рецепту Всеукраїнського борщу та всім разом подарувати країні 3 млн літрів головної національної страви з нагоди 30-річчя Незалежності України, повідомляє сайт klopotenko.com

"Чому саме борщ? Борщ – головний кулінарний символ України, він об'єднує Україну, – пояснює ініціатор культурного спецпроекту Євген Клопотенко. – Борщ виконує функцію соціальної інтеграції, об'єднує людей за столом, попри їх вік, стать, соціальне походження, етнічну та релігійну приналежність. Його люблять у кожному куточку нашої країни".  

В рамках спецпроекту "3 000 000 літрів борщу для  України", партнером якого виступив бренд "Волошкове поле", кожен українець може долучитися до привітань України з 30-річчям Незалежності. Для цього лише потрібно приготувати свій борщ та додати його на сайт спецпроекту, обравши інгредієнти.

Фіналом спецпроекту стане створення рецепту Всеукраїнського борщу, який шеф-кухар зварить  разом з відомими українцями. Прем'єра відбудеться 24 серпня на YouTube-каналі Євгена Клопотенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: