fbpx
Сьогодні
21:27 10 Сер 2021

У "Слузі народу" висловилися щодо відставок у Кабміні

Фото: пресслужба "Слуги народу"

У Кабміні України (Кабмін) немає "священних корів", кожен міністр має демонструвати ефективну роботу, щоб залишатися на посаді.

Про це розповів на телеканалі "Україна 24" народний депутат від фракції "Слуга народу" Павло Фролов, коментуючи можливість кадрових перестановок в уряді.

На запитання, кого можна не побачити на посаді міністра вже восени, депутат відповів:

"Наразі немає ані офіційних, ані змістовних пропозицій щодо заміни будь-кого в уряді. Зараз уряд повністю укомплектований і він працює. Мені здається, що ще є багато часу, щоб кожен урядовець на кожній ділянці працював і не нервував через те, що вони можуть втратити (посаду – ред.), поліпшили результати. Тому що основний критерій – це ефективність. Якщо людина показує ефективну роботу, вона працює. У нас було таке, що ми за три тижні звільняли міністрів, тому що була неефективна робота".

Як підкреслив Фролов, "немає священних корів, кожен має показати результат".

"Наразі, якщо ми будемо роздмухувати – чи того міністра (звільнити – ред.), чи того – це призводитиме до того, що вони нервуватимуть у всіх галузях. І будуть думати про те, щоб переконати когось, що він працює ефективніше, а не реально робити свою справу на місцях. Мені здається, що в цих розмовах, особливо щодо прем'єр-міністра, зацікавлені ті сили, які не зацікавлені у стабільності", – сказав "слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: