fbpx
Сьогодні
18:55 10 Сер 2021

Мессі переходить у французький футбольний клуб Парі Сен-Жермен

Ліонель Мессі переходить у французький футбольний клуб Парі Сен-Жермен. ФК вже зробив анонс, а сам спортсмен 10 серпня прилетів у Париж, де його зустрів натовп фанатів.

Про це повідомляє французька футбольна газета L'Équipe.

34-річний форвард помахав фанатам рукою, стоячи біля відчиненого вікна у футболці з написом «Це Париж».

Трохи раніше «ПСЖ» анонсував перехід нападника, опублікувавши відповідне відео. Конкретно про Мессі в ньому не йдеться, але є безліч натяків.

Очікується, що незабаром Мессі пройде медогляд і поставить підпис під контрактом, який зв'яже його з французьким клубом.

Також «ПСЖ» анонсував пресконференцію на 11 серпня на стадіоні «Парк де Пренс». Вона має розпочатися о 11:00 за паризьким часом (12:00 за Києвом).

Ймовірно, що захід пов'язаний саме з появою в команді Ліонеля Мессі.

Як повідомляє футбо, футболіст підпише контракт з «ПСЖ» на два роки з можливістю продовження ще на рік. Він гарантує форварду чисту зарплату в розмірі близько €35 мільйонів з урахуванням бонусів.

Батько футболіста Хорхе Мессі також підтвердив журналістам в аеропорту Барселони, що його син перейде в «ПСЖ».

Мессі виступав за "Барселону" упродовж всієї кар'єри, з 2003 року. З іспанцями він здобув 34 трофеї, серед яких 10 титулів чемпіона Іспанії, 6 кубків і 8 суперкубків країни, 4 перемоги у Лізі чемпіонів, 3 Суперкубка УЄФА і 3 золота клубного чемпіонату світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: