fbpx
Сьогодні
15:16 08 Сер 2021

У Міноборони прокоментували фото обіймів Магучіх з росіянкою: попросили не цькувати спортсменку

У Міноборони підтвердили, що 19-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка виборола третє місце на Олімпійських Іграх у Токіо, є молодшим лейтенантом Збройних Сил України.

Як зазначила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook, окрім неї в складі збірної є 60 армійських спортсменів.

Як пояснює Маляр, спортсмени, які представляють Україну на міжнародних змаганнях, повинні розуміти, що в Україні триває російсько-українська війна і це накладає певні обмеження та відповідальність.

"Вірне слідування спортивним традиціям, приміром – фото обіймів зі спортсменами-громадянами РФ, коли вони теж стають призерами, одразу використовує ворог як інформаційно-психологічну гармату, яка демонструє світу, що "їх тут немає". Тобто, необережна поведінка наших спортсменів, яких ми любимо і за яких щиро вболіваємо, може ставати об"єктом інформаційних спецоперацій ворога", – вважають в Міноборони.

Попри це Маляр попросила припинити цькування Ярослави Магучіх, допоки сама спортсменка не дасть пояснення.

Крім того, заступниця Тарана очікує провести зустріч з легкоатлеткою, як тільки та повернеться до України. Про результати розмови вона пообіцяла повідомити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: