fbpx
Сьогодні
15:26 07 Сер 2021

Під Пісками вбили українського військового, ще один поранений

Російські найманці, порушуючи вимоги Мінських домовленостей, застосували протитанкову керовану ракету по автокрану, який надавав допомогу місцевим жителям щодо відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури у населеному пункті Піски.

Про це повідомляє пресслужба Оперативно-тактичного угруповання "Схід", передає Рубрика.

"Внаслідок ураження один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув. Ще один військовий дістав поранення. Стан здоров'я воїна – середньої важкості", – йдеться у повідомленні.

Командування Об'єднаних сил висловило щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

На обстріл противника наші військові відкрили вогонь у відповідь.

В угрупуванні наголосили, що це вже не перший випадок, коли противник нехтує досягнутими домовленостями та здійснює обстріли цивільної інфраструктури.

"Так, 5 серпня, внаслідок обстрілу населеного пункту Красногорівка із застосуванням протитанкових гармат був пошкоджений житловий п'ятиповерховий будинок, цивільний автомобіль та тяжко поранений місцевий житель, який перебував у власній квартирі.

Також 5 серпня збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь по околиці населеного пункту Галицинівка з артилерійських систем калібру 122мм, внаслідок чого пошкоджено сільськогосподарські угіддя та дорогу", – нагадали в Оперативно-тактичному угрупуванні "Схід".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: