fbpx
Сьогодні
10:10 06 Сер 2021

В Івано-Франківську команда "Голосу" вийшла з партії у повному складі

Команда Івано-Франківської міської організації у повному складі вийшла з партії "Голос". Перед цим політсилу покинув голова Івано-Франківського осередку Володимир Тищенко.

Про це йдеться у заяві Івано-Франківської міської організації.

"Маючи розуміння того, що ми не є, не були і не будемо маріонетками в чиїхось руках, Івано-Франківський міський осередок в повному складі ухвалив рішення про вихід з політичної партії «Голос»", — наголосили франківчани.

Вони пояснили, що міський осередок завжди виступав за чесність, прозорість та демократичність, однак "керівництво партії знехтувало цими принципами та ідеями".

Команда заявила, що "замість дотримання демократичних цінностей, чинна голова партії з близьким оточенням вирішили узурпувати в ній владу та розподілити її поміж своїми довіреними людьми".

Точкою неповернення вони вважають "імітацію так званого з'їзду партії, який на 85% складався з лояльних до Кіри Рудик людей".

В партії "Голос" прокоментували рішення Івано-Франківської організації в повному складі вийти з політсили.

"За останні півроку до партії долучилось понад 500 нових партійців. Щодо рішення франківських партійців – ми його поважаємо та дякуємо їм за роботу і далі йдемо паралельними маршрутами", – заявила партія в коментарі "Радіо Свобода".

Довідка

16 червня на тлі розколу в партії "Голос" 10 депутатів її парламентської фракції створили окреме обʼєднання "Справедливість"і оголосили недовіру керівництву. У партії створення депутатської групи назвали незаконним.

Сама Рудик вважає, що причиною конфлікту в "Голосі" є проблема зростання.

29 липня делегати зʼїзду партії "Голос" висловили підтримку чинній главі політсили Кірі Рудик.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: