fbpx
Сьогодні
18:29 05 Сер 2021

Терлюга поділилася емоціями після завоювання срібла на Олімпіаді-2020

Українська каратистка Анжеліка Терлюга поділилася емоціями після завоювання срібла на Олімпіаді-2020 в Токіо.

Про це пише Еспресо.

Анжеліка Терлюга зізналась, що віддала всю себе.

"Я не думала, що буду виступати на змаганнях, але в 2016 році, коли я дізналася, що карате стане олімпійським видом спорту… Я в цьому році втратила свого батька. Я мріяла про цю медаль, хоч і мріяла про нагороду іншого кольору, але я сьогодні зробила все, що змогла. Вибачте, що не золото. Але для мене це біле золото. Я віддала всю себе за ці 5 років", – сказала Анжеліка Терлюга.

Олімпіада 2020

За 13 змагальних днів Олімпіади-2020 Україна здобула 13 медалей. Золото у категорії до 87 кг виграв борець Жан Беленюк. У ще одного представника греко-римського стилю Парвіза Насібова срібна медаль у вазі до 67 кг. Срібло на дистанції 1500 м та бронзу на 800 м вільним стилем виграв плавець Михайло Романчук. Каратистка Анжеліка Терлюга посіла друге місце у ваговій категорії до 55 кг.

Борчиня Алла Черкасова здобула бронзу Олімпійських ігор у Токіо у категорії до 68 кг, а Ірина Коляденко посіла третє місце в категорії до 62 кг. Також бронзові медалі Україні принесли дзюдоїстка Дар'я Білодід у категорії до 48 кг, фехтувальник Ігор Рейзлін у змаганнях шпажистів, Олена Костевич і Олег Омельчук у стрільбі з пневматичного пістолета, тенісистка Еліна Світоліна та Людмила Лузан у веслуванні на каное.

Крім цього, щонайменше срібну нагороду Україні гарантував боксер Олександр Хижняк, який вийшов до фіналу в категорії до 75 кг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: