fbpx
Сьогодні
21:53 05 Сер 2021

Мессі офіційно покинув "Барселону"

Фото: Barcelona FC

Аргентинський футболіст Ліонель Мессі, який є вільним агентом, не підпише новий контракт з клубом.

Про це повідомляє офіційний Instagram "Барселони".

Сторони до сьогоднішнього дня були впевнені в продовженні співпраці, але все-таки не зуміли узгодити фінансові деталі контракту.

"Лео Мессі не залишиться у "Барселоні". Попри досягнення угоди між клубом та гравцем – сьогодні, це не може статися через фінансові та структурні перешкоди. Обидві сторони глибоко шкодують, що бажання гравця та клубу в кінцевому підсумку не будуть виконані. "Барселона" від усієї душі висловлює вдячність гравцеві за його внесок у розширення клубу і бажає йому всього найкращого на майбутнє в особистому та професійному житті", – йдеться у заяві клубу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FC Barcelona (@fcbarcelona)

Починаючи з 1 липня Ліонель Мессі офіційно не є гравцем "Барселони". Його контракт закінчився о 01:00 за київським часом – аргентинець став вільним агентом.

У минулому сезоні 34-річний футболіст зіграв за "Барселону" 47 матчів, забив 38 голів та віддав 14 результативних передач.

Мессі виступає за "Барселону" упродовж всієї кар'єри, з 2003 року. З іспанцями він здобув 34 трофеї, серед яких 10 титулів чемпіона Іспанії, 6 кубків і 8 суперкубків країни, 4 перемоги у Лізі чемпіонів, 3 Суперкубка УЄФА і 3 золота клубного чемпіонату світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: