fbpx
Сьогодні
20:52 05 Сер 2021

Данилюк поскаржився на Милованова до ОАСК: причина

Фото Reuters

Колишній міністр фінансів і секретар РНБО Олександр Данилюк планує заблокувати наступні етапи конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки.

У четвер, 5 серпня, він подав позов до Окружного адміністративного суду Києва, повідомили в юридичній компанії «Міллер», що представляє інтереси Данилюка.

Позиція позивача полягає в тому, що конкурсна комісія на чолі з Тимофієм Миловановим незаконно усунула його від участі в конкурсі. Укладачі позову вказали, що Данилюка не допустили, так як він не надав документ про профільну освіту. Однак у переліку документів, які повинен подати кандидат, такої вимоги немає. Вимога щодо профільної освіти пред'являється до особи, яку призначають на посаду директора БЕБ.

В якості забезпечення позову представники Данилюка просять заборонити проведення всіх наступних етапів конкурсу.

«Під час конкурсу з обрання директора новоствореного Бюро економічної безпеки України було порушено процедури – одного з кандидатів протиправно відсторонили від участі, що позбавляє український права на чесний вибір. У зв'язку з цим, подальші етапи конкурсу відбуватися не можуть», – підкреслили в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: