fbpx
Сьогодні
20:06 04 Сер 2021

Українська дизайн агенція Excited виборола престижну нагороду Red Dot Award

Red Dot Award – щорічна нагорода в галузі дизайну, заснована 1954 році, яку вручає європейський інститут Центру дизайну землі Північний Рейн—Вестфалія, за видатну якість і особливі досягнення в дизайні. Excited, львівська дизайн агенція цифрових продуктів, перемогли, у категорії Interface Design.  Дизайн розробили з нуля, для мобільного додатку Count'd.

Сount'd – сервіс,  що стане в пригоді тим хто займається спортом,  хоче здорово харчуватись або на дієті, але не має можливості/часу/бажання  готувати вдома. Додаток дозволяє отримати план доставки здорового харчування за підпискою. Користувачу потрібно внести свої дані необхідні для отримання, вказати наявні алергії та інші уподобання в їжі і додаток самостійно підбере план, який буде враховувати фітнес активність клієнта та дієтичні преференції.

Команда Excited спроектувала процес де застосунок отримує всі дані про спорт-активності за допомогою синхронізації з фітнес трекерами. Це дозволило отримувати інформацію про кількість спалених калорій, які додаток співставляє з калоріями, що клієнт отримує з кожної страви. Основною стратегію в дизайні  було обрано просте та зрозуміле знайомство користувачів із застосунком. Після того як користувач вводить основну інформацію про себе та відповідає на необхідні питання, додаток пропонує план харчування на тиждень або місяць, відповідно до вибору клієнта. Таким чином вдалось спростити складний процес вибору "що сьогодні їсти на обід" і максимально швидко наблизити клієнтів до кінцевої мети – замовлення плану. Основний акцент у візуальному дизайні – фокус на контенті та мінімалістичний інтерфейс.

Українська дизайн агенція Excited виборола престижну нагороду Red Dot Award

"Коли реалізовували проєкт, не думали про нагороди, проте вирішили застрибнути в останній вагон подачі на Ред Дот. Минулого року ми виграли у двох категоріях (Corporate Design & Identity та Brand Design & Identity) із своїм брендингом, цього року хотіли податись в категорії інтерфейс дизайну, адже це наш основний напрямок роботи в агенції" –  CEO дизайн агентства Excited Aнелія Зазуліна.

Додаток запустився в червні цього року, на ринку Дубаї. На дану версію дизайну Excited витратили 2 місяці роботи і все ще продовжують її вдосконалення.

На разі, команда Excited складається з 14 людей, з головним офісом у Львові. Також вже має частину команди в столиці та готується до відкриття свого хабу в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: