fbpx
Сьогодні
19:54 04 Сер 2021

"Там також необхідна перемога": Беленюк заявив, що тепер сконцентрується на роботі в парламенті

Фото Reuters

Український борець і народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк розповів про свої плани після завоювання золота в Токіо.

Про це повідомляє Суспільне.

Беленюк зізнався, що відпочине та сфокусується на роботі у Верховній Раді України.

"Всі титули завойовані. Не вистачало золота. Зараз відпочину. Як ви знаєте, я ще нардеп в своїй країні. Всі ці два роки поєднував роботу в парламенті і підготовку до Олімпійських ігор. Перенесення Ігор на рік досить ускладнило мої завдання. Після відпочинку хочу сконцентруватися на роботі в парламенті і проявити себе там. Там також необхідна перемога", – сказав Жан Беленюк.

Нагадаємо, що український борець греко-римського стилю Жан Беленюк у фіналі Олімпійських ігор у Токіо переміг Віктора Лорінца з Угорщини.

Зеленський привітав нардепа і борця Беленюка з перемогою на Олімпіаді.

За 12 змагальних днів Олімпіади-2020 збірна України здобула 11 нагород. Золото у категорії до 87 кг виграв борець греко-римського стилю Жан Беленюк. У ще одного борця-"класика" Парвіза Насібова срібна медаль у вазі до 67 кг. Срібло на дистанції 1500 м та бронзу на 800 м вільним стилем виграв плавець Михайло Романчук. Борчиня Алла Черкасова здобула бронзу Олімпійських ігор у Токіо у категорії до 68 кг, а Ірина Коляденко посіла третє місце в категорії до 62 кг.

Також бронзові медалі Україні принесли дзюдоїстка Дар'я Білодід у категорії до 48 кг, фехтувальник Ігор Рейзлін у змаганнях шпажистів, Олена Костевич і Олег Омельчук у стрільбі з пневматичного пістолета та тенісистка Еліна Світоліна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: