fbpx
Сьогодні
17:49 03 Сер 2021

Кіркорову на 3 роки заборонили в'їзд до України

Російському співаку Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до України.

Про це у Facebook повідомив блогер Олег Стефаник, який звертався до СБУ з проханням додати співака до чорного списку.

"Що, друзі, моя перша перемога над маленькою Росією. Служба безпеки України заборонила на 3 роки в'їзд до України Філіпа Кіркорова", – повідомив Стефаник, додавши фото відповіді СБУ на його звернення.

За його словами, 29 червня він написав на електронну пошту СБУ листа з вимогою негайно додати Кіркорова до чорного списку.

"Через концерти Філіпа Кіркорова у викраденому Росією Криму, і через те, що Філіп Кіркоров сказав у 2017 році, що Крим – російський", – повідомив блогер.

Нагадаємо, 23 червня стало відомо, що російського співака Філіпа Кіркорова внесли до переліку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України.

У СБУ заявляли, що така рекомендація була направлена через його підтримку російської окупації Криму.

Кіркоров називав український Крим "російським" та незаконно відвідував півострів. У російського співака також є звання Народного артиста України (присвоєне 3-м президентом Віктором Ющенком у 2008 році).

Згодом міністерство культури та інформаційної політики України прийняло рішення виключити Філіпа Кіркорова зі списку осіб, що загрожують нацбезпеці України. Така дія, як пояснили в міністерстві, відбулася згідно зі зверненням СБУ.

Рубрика:
Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: