fbpx
Сьогодні
21:30 02 Сер 2021

Знижки на кіно та безплатний проїзд: як у Дніпрі заохочуватимуть до вакцинації

Мер Дніпра Борис Філатов підписав розпорядження про додаткові заходи щодо вакцинації у місті. Усім хто отримав другу дозу обіцяють безплатні проїзні квитки й знижки на кінотеатр.

Про це йдеться у Facebook Бориса Філатова.

Згідно з розпорядженням, у місті посилять інформаційно-роз'яснювальну роботу серед працівників стосовно необхідності проведення вакцинації.

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради зобов'язаний розробити проєкт, який передбачає створення унікальних проїзних квитків, які передбачають безплатний проїзд в електротранспорті й метро, та видаватимуться виключно вакцинованим особам.

Працівники виконавчих органів, комунальних підприємств, установ й закладів міської ради будуть зобов'язані щотижня надавати керівникам негативні тести, якщо не встигнуть вакцинуватися до 15 жовтня.

«Тепер усі мої підлеглі зобов'язані бути вакцинованими. А якщо не хочуть, то нехай за свої гроші щотижня надають довідку про негативний ПЛР-тест (як у мерії Нью-Йорка). Або звільняються», — написав мер у Facebook.

Також у місті хочуть організувати два заходи для тих, хто вакцинувався (окремо для молоді й окремо для літніх людей).

Зокрема, розглядається можливість організації видачі флаєрів зі знижкою на кінотеатр для вакцинованих другою дозою осіб, або дозвіл їм перебувати у залах без засобів індивідуального захисту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: